Mellinn20 Low Level Laser (Schimmelnagel laser)

 

De Mellinn20 is een nieuwe techniek in Nederland waarbij een Low Level Laser een pulserende laser uitstraalt dat gecombineerd wordt met blauw licht energie.

Laserstralen dringen door de geïnfecteerde nagel- plaat. In tegenstelling tot andere lasertherapieën is de Low Level Laser niet gericht op het vernietigen van de schimmel door middel van warmte. De Low Level Laser zet het lichaam aan tot celvernieuwing waardoor het zelf de schimmel opruimt.

 

 

  •    Het is pijnvrij ( geen warmteontwikkeling)
  •    Gemakkelijk thuis te gebruiken
  •    Ideaal voor kinderen
  •    Prettig in gebruik ook voor vingernagels
  •    Ideaal voor diabetici en mensen met neuropathie
  •    Veilig
  •    Geen bijwerkingen
  •    Effectieve aanzet tot celvernieuwing

 

Schimmelnagels behandelen met de mellinn20

 

Behandeling met de mellinn20 is geschikt voor zowel voeten als vingernagels, en is gemakkelijk en veilig thuis te gebruiken. De behandeling is uiterst geschikt voor kinderen, volwassenen en ouderen met schimmelnagels. Er zijn geen bijwerkingen van de behandeling bekend.

 

De mellinn20 is een essentiële schakel in het nieuwe zorgtraject en behandelproces om schimmelnagels te behandelen onder begeleiding van Voetzorg Reehorst.

 

De behandeling van schimmelnagels begint met een intakegesprek. Eerst wordt vastgesteld of er inderdaad sprake is van een schimmelnagel. Als dit het geval is, kan de behandeling beginnen. Het complete behandeltraject duurt zes maanden.

 

Het behandeltraject

 

De cliënt gebruikt de mellinn20 thuis. Iedere dag plaatst men de mellinn20 op de geïnfecteerde nagel gedurende zeven minuten. Het apparaat schakelt zichzelf na zeven minuten uit. Binnen enkele weken is het eerste resultaat duidelijk zichtbaar.

 

Bezoek Voetzorg reehorst

 

Gedurende het behandeltraject dienen er diverse behandelmomenten plaats te vinden bij Voetzorg Reehorst. Tijdens deze momenten wordt de nagel uitvoerig verzorgd en gecontroleerd. De voortgang wordt gedurende het gehele traject nauwlettend in de gaten gehouden.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de behandeling van uw schimmelnagel(s), maak dan een afspraak voor een intake en ontvang hierbij vrijblijvende informatie over het complete behandeltraject en de bijbehorende kosten.